Participació, Configuració, i una mostra de preguntes del SELFIE pels diferents grups: Responsables, Professorat i Alumnat

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.


8 de Abril de 2022

Bon dia familia del Sagrera.

Avui fa just dues setmanes que vam començar amb el SELFIE del centre, i com podeu comprovar al gràfic adjunt, ja hem assolit més del 50% a cada un del grups. Pel que fa a les dades dels membres de l’equip directiu, hem de dir que l’actual 71,42% ha de ser un 100,00%.

14 dies

Enhorabona a tots els que ha hi heu participat, i animan a la resta que hi participin dins la propera dues setmana per tal que també les seves necessitats puguin ser recollides al Pla Digital del Centre – PDC.

Ara que ja segurament ho teniu per mà, tal volta vos animau a realitzar el SELFIE pel professorat, també totalment anònim i voluntari, d’on podreu obtenir un certificat del vostre nivell de competència digital, com vam parlar a la presentació d’aquest procés.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Coordinació TIC.


1 de Abril de 2022

Bon dia familia del Sagrera.

Avui fa just una setmana que vam començar amb el SELFIE del centre, i com podeu comprovar al gràfic adjunt, ja hem assolit els mínims per tal d’obtenir uns resultats representatius. Pel que fa a les dades dels membres de l’equip directiu, hem de dir, que realment el 42,86% del primer dia ha de ser un 60,00%, i que l’actual 57,14% ha de ser un 80,00%, degut a una errada en el còmput total de qui havia de fer aquest tipus de qüestionari.

7 dies

Enhorabona a tots els que ha hi heu participat, i animan a la resta que hi participin dins les properes dues setmanes per tal que també les seves necessitats puguin ser recollides al Pla Digital del Centre – PDC.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Coordinació TIC.


25 de Març de 2022

Bon dia a tothom.

1 dia

Aquí teniu les primeres dades de Participació, la Configuració, i una mostra de les preguntes que apareixen al SELFIE pels diferents grups: Responsables, Professorat i Alumnat:

Exemple de certificat de participació: SELFIE-certificate

Salutacions.

Coordinació TIC.